Offerteknop

Offerteknop

Veilig bestellen
Doordat online winkelen steeds populairder wordt en er steeds meer webwinkels komen, is het belangrijk dat je goed oplet bij wie je winkelt. Voor Heemskerk Kantoormeubelen geldt bijvoorbeeld dat we alleen het adres www.heemskerk-kantoormeubelen.nl gebruiken voor de verkoop van producten. Let dus goed op de url, bovenin je scherm. Alleen als er www.heemskerk-kantoormeubelen.nl staat dan bevind je je in ons webshop.

Voor het verzenden van gevoelige informatie, zoals je betaalgegevens, gebruiken we een beveiligde internetverbinding. Bij een beveiligde internetverbinding wordt de URL www. Heemskerk-kantoormeubelen.nl voorafgegaan door https:// in plaats van het normale http://. De letter ‘s’ staat voor ‘secure’ (veilig). Bovendien zie je ook nog een klein slotje in de adresbalk en kleurt de adresbalk groen.

Leveringskosten
Wij rekenen €50,00 verzendkosten bij een totaalbedrag onder €250,00 exclusief BTW. Voor totaalbedragen boven de €250,00 rekenen wij geen verzendkosten (met uitzondering van de Waddeneilanden en klanten buiten Nederland).