Offerteknop

Offerteknop

Filters
Afmetingen

Bladkleur

Framekleur

Zit-Sta bureaus

Wil je afwisselend zittend en staand werken dan is een zit-sta bureau dé oplossing. Instellen van de hoogte kan handmatig, middels een slinger of super eenvoudig met een elektrische motor. Met een verstelbaar bureau bepaal je dus zelf snel of je zit of staat en op een voor jouw ideale hoogte.

De voordelen van een zit/sta-bureau

Het positieve effect van de flexibele zit/sta-bureaus is tweeledig. Allereerst zorgt het ervoor dat je een bureau precies op de gewenste hoogte kan plaatsen, waardoor je een optimale werkhouding kan aannemen. Ideaal dus als een bureau door meerdere personen gebruikt dient te worden. Maar ook bij individuele werkplekken biedt een zit/sta-bureau een groot voordeel: de gebruiker kan namelijk afwisselend zittend en staand het werk uitvoeren.

Sta stil bij je manier van werken

En afwisseling is erg belangrijk: langdurig staan kan immers net als langdurig zitten leiden tot een verminderde doorbloeding of rugklachten en wordt afgeraden bij kwetsbare groepen. Juist door iedere 30 tot 60 minuten van houding te veranderen bevorder je de bloedsomloop en spreek je verschillende spiergroepen aan, waardoor klachten worden voorkomen.

Resultaten 1 - 21 van 108